LA-politiker: Uhørt provokation, at politiet spilder tid på hash frem for studenter-overfald

Simon Emil Ammitzbøll fra Liberal Alliance kalder på justitsminister Søren Pind (V) og efterlyser nultolerance overfor de mennesker der de seneste dage har overfaldet studenter.
Der er brug for konsekvens fra samfundets side, mener Simon Emil Ammitzbøll efter de seneste dages overfald på studenter.
Der er brug for konsekvens fra samfundets side, mener Simon Emil Ammitzbøll efter de seneste dages overfald på studenter. Foto: Scanpix/arkiv

- Der burde være total nultolerance over for, at der er steder i Danmark, hvor ganske almindelige mennesker ikke kan glædes og fejre sig selv og hinanden uden at risikere at blive overfaldet af mere eller mindre organiserede kriminelle.

Det skriver Simon Emil Ammitzbøll, gruppeformand og politisk ordfører for Liberal Alliance på Facebook.

Han savner handling i kølvandet på de seneste dages overfald på glade studenter. Blandt andet overfaldet på en vognfuld studenter på Amager. Her frygtede chaufføren blandt andet at hans lastbil ville blive smadret.

Provokation at bruge tid på hash

- Politiet bør sætte massivt ind i de pågældende områder, vidner bør hjælpes og beskyttes, de skyldige bør opspores, fanges og dømmes. Der er brug for KONSEKVENS fra samfundets side og ikke alt muligt bla bla bla, skriver den liberale politiker.

Og hvis der mangler politi til at løse opgaven, mener Simon Emil Ammitzbøll, at politiet bør omdirigeres fra hash-razziarne i Pusher Street på Christiania.

- Det er en uhørt provokation imod almindelige mennesker og vores krav på sikkerhed i alle dele af landet, at man spilder tiden på den måde, skriver LA-politikeren og slutter sit opslag med en hilsen til justitsministeren:

- Det var det. Sæt så i gang Søren Pind.

Brugerne skyder igen

Opslaget får stor opbakning i kommentarfeltet, men flere giver tilbage og skyder ikke kun på Søren Pind, men på politikerne generelt:

- Gadens parlament og bande-miljø kender kun et sprog, og jeg savner politisk vilje, mod og konsekvens til, at få gjort noget ved det for alvor. Sagt på en anden måde, hvis de vil have krig, så skal de fandeme få det, skriver Bent Høst Frederiksen, mens Anders Agervold skriver:

- LA kunne starte med at stoppe tilgangen til ghettoerne ved at lukke grænsen - jeg (og mange ligesindende) er gået til Nye Borgerlige som tager truslen fra parallelsamfund og tilgangen alvorligt i modsætning til LA!

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.