Kvist og Jacobsen har lagt konflikt bag sig

Landsholdsspillerne gider ikke snakke mere om fodboldkonflikten, som nu er et overstået kapitel.
William Kvist glæder sig over, at fokus nu er på det, der sker inde på banen.
William Kvist glæder sig over, at fokus nu er på det, der sker inde på banen. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Retorikken har været hård mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og Spillerforeningen, og flere af landsholdsspillerne har også været ude med riven efter DBU-ledelsen.

William Kvist, som sidder med i A-landsholdets spillerråd, har på et tidspunkt brugt DBU's motto "En del af noget større" og lavet det om til "En del af noget mindre".

Men den slags er fortid nu, hvor spillerne er samlet til træning i Aarhus for at spille testkamp mod USA på onsdag.

- Nu har der været for meget fokus på det, der er sket uden for banen. Vi glæder os til at få fokus på det, der sker inde på banen.

- Vi har snakket sammen i spillertruppen, og nu går vi videre herfra. Der har været intense og hårde forhandlinger, og der er blevet givet og taget, men vi er kommet videre, siger Kvist.

Wigan-spilleren mener, at gode resultater hurtigt kan hjælpe landsholdet på ret kurs igen.

- Jeg tror ikke, vores image har taget skade. Stemningen er god, fordi vi har fået den aftale. Det er vigtigt at få arbejdsro, mener Kvist.

Mandag kom der skadesafbud fra Pierre-Emile Højbjerg, som har været ude at sige, at han ville spille gratis på landsholdet.

Og blandt andre Lars Jacobsen har talt med Augsburg-spilleren om de ytringer, der ikke hjalp spillerne i forhandlingerne med DBU.

- Vi har alle talt sammen, og jeg har også talt med ham flere gange. Og alt det konfliktsnak og fnidder-fnadder er ude af verden nu.

- Vi er videre alle sammen og ser frem mod de her kampe. Alt andet er lagt på hylden, siger Lars Jacobsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.