Kvinder tænder på pigesex

Har du fantaseret om sex med en anden kvinde? Så er du ikke alene. Undersøgelser viser, at fem ud af 10 kvinder fantaserer om pigesex. Læs mere om fantasien her.
Mange kvinder fantaserer om sex med en anden kvinde.
Mange kvinder fantaserer om sex med en anden kvinde. Foto: Colourbox

Mange har fantasien om pigesex

Hvis du mere end én gang er faldet i svime over, måske endda haft frække tanker om, en veninde eller kvindelig kollega, er du ligesom os andre. En undersøgelse fra Boise State University i USA, hvor 484 heteroseksuelle kvinder deltog, viste at hele 50 % af kvinderne i et eller andet omfang fantaserede om pigesex med andre kvinder.

Det er helt, helt normalt at være fascineret af kvindelighed og feminine former, også for kvinder, fastslår Marianne Tyllesen, der er sexologisk rådgiver. Hun har de seneste ti år researchet til værket: Den Store Bog om Biseksualitet – og er for øvrigt selv biseksuel. Hun fortæller, at det er de samme spørgsmål om pigesex, hun besvarer igen og igen, og at interessen for pigesex generelt er stigende.

Pigesex fylder mere

Hvis du har haft en fornemmelse af, at pigesex og biseksuelle eksperimenter er blevet mere synligt, tager du ikke fejl:

Flere taler om det, men flere prøver også pigesex. Blandt helt unge kvinder har der længe været en tendens til at lege med det biseksuelle. I dag er det også voksne kvinder i 30'erne og 40'erne, der har en stigende tendens til at prøve det af, siger den sexologiske rådgiver.

Vidste du dét om mandens penis? Bliv en hel del klogere på Q.dk

Singlekulturen spiller en rolle

Den fremskridende afmystificering af pigesex hænger blandt andet sammen med, at der er rigtig mange singler i dagens Danmark – flere end nogensinde før faktisk – og man taler mere om sex i singlekulturen, end når man er i fast parforhold.

Marianne Tyllesen angiver fem årsager til, at kvinder bliver tiltrukket af tanken om pigesex:

1. Kvinder er tålmodige

Ofte er kvinder mere tålmodige elskere end mænd – nok fordi kvinder i modsætning til mænd ikke har en 'kanon', der skal fyres af. Derfor er pigesex ofte mindre målrettet sex, der tager presset for at få orgasme af.

2. Kvinder er sensuelle

Sanselighed, kys, blide kærtegn, hvor grænsen mellem omsorg og sex er flydende, og nydelsen er i højsædet, er noget, mange kvinder sætter pris på i pigesex.

Dét vil mænd ha' – læs med på Oestrogen.dk

3. Kvinders kroppe

... er bløde og smukke. Sportstrænede mænd kan være smukke, men der noget særligt over kvindekroppens former. Brysterne, balderne, rundheden og kroppens sving og blødheden, som man kan putte sig ind til – alt i alt et meget appellerende design.

4. Kvinder kender din krop bedre

Fordi en kvinde selv har samme kropsdele som dig, ved hun, hvordan det hele fungerer. Hun har en fornemmelse af, hvad der gør godt, og hvad der virker.

5. Kvinder har en psykisk forbindelse

Selv om der er stor forskel på os kvinder, er der også meget, vi deler via vores køn, sådan uden videre. Den indforståethed man kan have med en anden kvinde, selv uden forklaring, bidrager til intimiteten ved pigesex

af Sara Skaarup, Tidens Kvinder/NewsDesk, Aller media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.