Nyhedsbrev | Opret profil | Log ind | Avisen.dk bruger cookies, læs mere herCookies & privatlivspolitik

Kvinder sprøjter sig bagi for at få større bagdele

Et lokalt hit, der hylder en stor bagdel og opfordrer kvinder til at vise den på dansegulvet, har fået et nyt produkt på markedet.

, 19. februar 2008 kl. 22:34
Start et spil på Spigo.dk
Spil

De kloge narrer de mindre kloge. Det gælder i Danmark, og det gælder i Afrika. Men hvor helsefirmaerne i Danmark sprøjter udokumenterede slankemidler ud til overvægtige, går kvaksalverne i Elfenbenskystern den stik modsatte retning.

Efter at to lokale popstjerner har haft et mega-hit med sangen Bobaraba sværmer de afrikanske piger nu om et produkt, der lover dem fyldigere bagdele og større bryster. Bobaraba betyder direkte oversat stor røv , og når disconummeret brager ud i den tropiske vestafrikanske nat, fyldes dansegulvene med afrikanske piger, der vrikker med røven og viser, hvad de har. Det skriver BBC s udsendte og opmærksomme journalist på stedet.

Bagdelsfremmere sælges

Dillen er så udbredt, at spillerne fra Elfenbenskystens landshold vrikkede besynderligt med bagdelen, når de scorede i det netop afholdte afrikanske mesterskab i fodbold.

Så nu hedder sloganet i landet jo større, jo bedre , og på markederne i hovedstaden Abidjan falbydes der nu bagdelsfremmere.

»Det skal sprøjtes ind i bagdelen en gang om dagen,« siger en kræmmer til BBC s journalist, og fremviser en ampul med en farvet væske og navnet Vitamin B12 .

Hvis ikke man bryder sig om sprøjter kan man for samme pris, 12 kroner, få en tube creme. Der er ikke nogen liste over ingredienserne i cremen, blot ordene: stor bagdel og store bryster og to malende illustrationer af, hvad man kan forvente sig efter brug.

Bliver tiltrækkende

Lægevidenskaben i Elfenbenskysten er ikke begejstrede for den nye dille.

»Medicinen kan være farlig, fordi vi ikke kender ingredienserne. Sundhedsministeriet har ikke autoriseret brugen, og doktorene aner ikke hvad der er i det,« siger den lokale gynækolog Marcel Sissoko til BBC.

Dillen fortsætter, og vi lader en mand på gaden i Abidjan få det sidste ord:

»Vi mænd kan godt lide det her. Når kvinderne bruger det, så bliver de tiltrækkende for os. Men for kvinderne er det sikkert ikke særligt godt.«

Debat om artiklen:
For at kommentere skal du være logget på Facebook. Logges på via "Kommenter via...", genindlæs siden
19.02-2008 | 23:14 af (Slettet bruger)
Kommentar er blevet slettet.
 
20.02-2008 | 07:45 af På Spydet
Søde piger

Hvorfor så altid spørgsmålet:

"Er min røv for stor i de her bukser" -?

Men hvis I virkelig gerne vil have en større bagdel, skal I da ikke sprøjte jer i den - det kan jeg da klare!

med savlende hilsen

PS
 
 
NYHEDSBREV
 
Interesserer du dig for nyheder om job og arbejdsliv, så prøv Avisen.dk's nyhedsbrev!
separator
Du kan naturligvis altid framelde dig igen, og vi deler ikke din mail med andre.
Læs vores forretningsbetingelser.
© Copyright 2013, Avisen Aps
Avisen.dk er ikke ansvarlig for indhold fra eksterne Internet sites