Kvinder prutter aldrig: 5 løgne kvinder ofte bruger

Se listen med de fem løgne kvinder typisk foretrækker at fortælle. De sikrer husfreden - og stolheden.
Der er visse løgne, kvinder foretrækker.
Der er visse løgne, kvinder foretrækker. Foto: Colourbox

De fleste har nok indimellem grint med vennerne eller veninderne over, hvilke små hvide løgne, man fortæller partneren for at få hverdagen til at fungerer en smule bedre.

Nu har Dagens.dk samlet fem af de absolut mest fortrukne løgne blandt kvinder. De er som følger.

1. Mens mænd nærmest kan sætte en stolthed i at slå den højeste prut, prutter kvinder aldrig. I hvert fald er det de færreste, der vil indrømme det. I stedet er de blevet gode til at lade det sive ud, så ingen opdager det.

2. Nu kan sex jo ikke være lige fantastisk hver eneste gang. Mens mænd som regel kan få en orgasme ud af det, kan kvinder have svært ved det, hvis de er stresset, distraheret eller bare ikke lige er i humøret. Hvis kvinder kan mærke, at det betyder noget for partneren, kan de dog sagtens lade som om, at det var alle tiders.

3. Det er ikke fordi, kvinder ikke kan unde kæresten en ordentlig bytur med vennerne til ud på morgenen, men sker det i en periode hvor hun eksempelvis er gravid, og derfor selv afskåret fra at tage ud med veninderne, kan hun så alligevel ikke.

Selv om hun ikke siger noget, kan hun sagtens bruge mange timer alene derhjemme på at spekulere på, om kæresten nu er utro.

4. Mens mange mænd nærmest er klar til at gå ud ad døren, når de er stået op, er det anderledes med kvinder. Når kvinder siger, at det bare lige tager to minutter, kan man godt lægge et kvarter til, men det lyder bare bedre at sige to minutter.

5. Der hersker ikke meget ligestilling inden for barbering af kønshår. Det skyldes, at kvinder tænker, at mænd gerne vil føle sig sexet, som de er. Det betyder dog ikke, at mænd ikke sagtens kan blive lige lovligt naturlige at se på forneden. Der er bare ingen mennesker der bryder sig om, at skulle pille andres kønshår ud af munden.

Kilde: Dagens.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.