Kvindedrab i Jylland: Mistænkt er uden for livsfare

Politiet vil endnu ikke sige noget om identiteten på dræbt kvinde og hendes formodede banemand.
En mand, der mistænkes for at stå bag et drab i Hvam Stationsby, er uden for livsfare. Han blev kørt på hospitalet mandag aften, efter at han blev fundet tilskadekommet i et hus, hvor en kvinde var dræbt. Genrefoto
En mand, der mistænkes for at stå bag et drab i Hvam Stationsby, er uden for livsfare. Han blev kørt på hospitalet mandag aften, efter at han blev fundet tilskadekommet i et hus, hvor en kvinde var dræbt. Genrefoto Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento/Colourbox

Den formodede gerningsmand i en drabssag fra Hvam Stationsby er uden for livsfare, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi natten til tirsdag.

Manden blev mandag fundet svært tilskadekommet og en kvinde dræbt i et hus på Kirkebyvej i Hvam Stationsby, som ligger vest for Hobro mellem Aalborg og Viborg.

Der er endnu ingen oplysninger om de involveredes identitet eller alder.

Politiet fik klokken 18.30 en anmeldelse om husspektakler på Kirkebyvej i stationsbyen.

- Ved vores ankomst til stedet finder vi en kvinde dræbt og en svært tilskadekommen mand. Manden blev anholdt, og han er mistænkt for at være gerningsmanden, sagde Sune Espersen, vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, mandag aften.

Manden blev indlagt til behandling i Aarhus. Hvordan han er kommet til skade, og hvordan kvinden er blevet dræbt, holder politiet indtil videre for sig selv. Motivet til drabet er endnu uklart.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.