Kvinde, se her: Disse mandetyper skal du undgå

Der er nogle mænd, kvinder skal holde sig langt fra. Kan du genkende typen her, så er det bare med at komme væk, medmindre han allerede er smuttet ...
Det er nok nemmere sagt end gjort at undgå de fem mandetyper. Men man har jo lov at prøve ...
Det er nok nemmere sagt end gjort at undgå de fem mandetyper. Men man har jo lov at prøve ... Foto: SCANPIX arkiv

Af Cecilie Wenstrup, Traffic Center, Aller Media

De fleste kvinder har nok mødt én eller flere mænd, som de ville ønske, de aldrig havde mødt. En mand, der efterlod dem med et knust hjerte eller som, efter bare en enkelt nat sammen, viste sig at være en virkelig dårlig oplevelse.  Den amerikanske tv-psykolog Phillip Calvin McGraw, bedre kendt som Dr. Phil, har på Huffington Post opstillet fem mandetyper, som han råder alle kvinder til at undgå.

Sådan plejer du dit parforhold bedst: Læs mere på Qdk

Ind og ud-typen

Denne mand bryder sig ganske simpelt ikke om kvinder, alligevel bruger han kvinder, som han har lyst til. For denne mand vil nemlig stadig gerne have sex, men alt andet er han ligeglad med. Han vil sige stort set hvad som helst for at få en pige med i seng, og er ligeglad med om det er løgn fra ende til anden, han har ganske simpelt ingen samvittighed. Denne mandetype er et rovdyr, og vil gå videre til en ny pige,  også selv om de rent faktisk kan lide den kvinde, de netop har mødt. Du skal med andre ord være på vagt, hvis du møder en mand, der prøver at presse dig til sex, som om det er det vigtigste i hele verden, og bliver aggressiv, hvis du siger nej.

Trofætypen

Denne type er mere interesseret i at score dig og have dig som et trofæ, de kan prale med og fortælle om. Denne person er meget bevidst om at kunne vise dig frem og så slippe af med dig igen, så de kan fortælle om dig. Deres eneste interesse er at imødekomme det, som de mener, er samfundets forventninger, og de vil ikke engang forsøge at lære dig rigtigt at kende.

Undersøgelse: Kvinder vil have mænd med humor. Læs mere på Femina.dk

Den kontrollerende type

Disse mænd har en ubehagelig trang til kontrol. Det er typen, der kan finde på at sige, hvilket tøj deres kæreste skal have på, hvor hun må komme og ikke komme. Deres problem er, at de ikke kan håndtere usikkerhed eller uvished, så de forsøger at styre forholdet ned i de mindste detaljer. I starten vil det måske føles godt, at han er så super forelsket og interesseret, men det vil snart vise sig, at interessen ikke til din fordel, men udelukkende for at kontrollere dig.

Ham der bare lader som om

Denne type spiller nærmest sin rolle efter et manuskript, og han er egentlig ligeglad med, hvem der spiller overfor ham. Han kan bare godt lide at have den romantiske hovedrolle – næsten helt op til alteret. Han har imidlertid ikke nogle intentioner om at blive i længden. Når han først føler, at han virkelig har dig i sit net, så er det ikke spændende længere, og så skal han finde ud af, hvad han skal stille op med jer. Og det er enten for ubehageligt eller for kedeligt for ham at håndtere, så i mange tilfælde vil han bare rykke videre.

Læs om de mandlige arketyper på søndag.dk

Mors dreng

De har ikke noget arbejde, og de søger gerne en kvinde, der kan tage sig af ham både følelsesmæssigt og økonomisk. I stedet for at se på parforholdet som en trædesten ind i voksenlivet, så ser de på kvinder som mødre, der vil fodre, klæde dem på, lave mad og rydde op efter dem. Pas på de mænd, der aldrig har nogen penge, de forventer, at du betaler for dem eller endda låner dem penge.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.