Kvinde kvæstet i arbejdsulykke: Ringede selv efter hjælp

En gæv 56-årig landmandskone greb selv telefonen trods åbent hoftebrud.
Hun var ved at løsne en omgang bigballer fra en vogn på sin mands gård, da hun fik en af de 200 kilo tunge bigballer ned over sig.
Hun var ved at løsne en omgang bigballer fra en vogn på sin mands gård, da hun fik en af de 200 kilo tunge bigballer ned over sig. Foto: SCANPIX arkiv

En 56-årig landmandskone fra Lyngså i Nordjylland holdt i dén grad hovedet koldt, da hun mandag aften kom ud for en dramatisk ulykke.

Hun var ved at løsne en omgang bigballer fra en vogn på sin mands gård, da hun fik en af de 200 kilo tunge bigballer ned over sig. Den landede på hendes underkrop og resulterede i et åbent hoftebrud. Trods det formåede den gæve kvinde selv at ringe 112, skriver bt.dk.

Kvinden var dog snarrådig og fandt en mobiltelefon frem og formåede selv at ringe 112, så hun kunne blive fragtet til hospitalet.

- Det er sgu cool af hende, at have den slags overskud i sådan en presset situation. Og det var fint i den her situation, at hun havde en mobiltelefon af på sig, siger vagtchef ved politiet i Nordjylland Per Jørgensen, der oplyser til bt, at sagen behandles som en arbejdsskade.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.