Kvinde er alvorligt kvæstet i motorvejsulykke

Motorvej E39 ved Hirtshals er spærret i nordgående retning, efter en varebil kørte op i en holdende lastbil.
Passageren i varebilen er meget alvorligt tilskadekommet, og både varebilens fører, passageren og lastbilchaufføren er bragt til Hjørring Sygehus, oplyser vagtchefen.
Passageren i varebilen er meget alvorligt tilskadekommet, og både varebilens fører, passageren og lastbilchaufføren er bragt til Hjørring Sygehus, oplyser vagtchefen. Foto: Colourbox.dk/Colourbox

En 24-årig kvinde fra København er omkommet i en ulykke på motorvejen ved Hirtshals fredag formiddag. Det oplyser Nordjyllands Politi.

- Klokken 09.18 modtager vi en henvendelse om, at en varebil er kørt op i en holdende lastbil på Hirtshalsmotorvejen, siger vagtchef Per Vagn Nielsen til Ritzau.

- Uheldet er sket i nordgående retning mellem afkørsel 2 ved Bjergby og motorvejens slutning syd for Hirtshals.

Både varebilens fører og lastbilchaufføren blev bragt til Sygehus Vendsyssel i Hjørring efter påkørslen, oplyser vagtchefen.

Lastbilchaufføren er i chok, og varebilens fører - en 24-årig mand fra København - er lettere tilskadekommet. Begge er nu udskrevet fra sygehuset.

- Lastbilen var punkteret, og derfor holdt den i nødsporet. Vi kender ikke årsagen til, at varebilen kørte op i lastbilen, siger Per Vagn Nielsen.

Et spor er nu åbent for trafik i nordgående retning.

Motorvejen har tidligere på formiddagen været spærret fra afkørsel 2 ved Bjergby til rundkørslen i slutningen af motorvejen i nordgående retning, mens en bilinspektør undersøgte ulykkesstedet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.