Kvinde efterlyses efter bombetrussel på burgerbar

I sommer skabte det stor dramatik, da en mystisk taske blev fundet på en burgerbar i det indre København. Nu efterlyser politiet en kvinde, der sættes i forbindelse med sagen.
Kvinden sættes i forbindelse med en trusselssag mod en McDonalds.
Kvinden sættes i forbindelse med en trusselssag mod en McDonalds. Foto: Københavns Politi

En håndskreven seddel og en mistænkelig taske, efterladt på McDonalds på Kgs. Nytorv i København, skabte i sommer stor dramatik.

Man frygtede en bombe, så politiet afspærrede og evakuerede både burgerbaren og det omkringliggende, ligesom tog- og busdriften blev indstillet. Bomberobotten Rullemarie tilkaldt for at sprænge tasken, som dog viste sig ikke at indeholde farlige ting.

Episoden fandt sted 4. juli omkring klokken 11 og i dag, onsdag 16. september, har politiet valgt at efterlyse en kvinde, som man sætter i forbindelse med sagen. Man har i den anledning offentliggjort flere fotos af kvinden, taget på McDonalds-restauranten af et overvågningskamera.

Kvinden beskrives som 40 år, almindelig af højde bygning med langt frithængende krøllet sort hår. Hun var iført grå vindjakke, hvid T-shirt med påskrift på brystet om Ungdomshuset, grønne/turkise bukser og røde gummisko.

Københavns Politi modtager gerne henvendelser, som kan identificere kvinden, give oplysninger om opholdssted eller andet af interesse for sagen.

Kontakt nærmeste politi på 114 eller 33 14 14 48.

Foto: Københavns Politi

Foto: Københavns Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.