Nyhedsbrev | Opret profil | Log ind | Avisen.dk bruger cookies, læs mere herCookies & privatlivspolitik

Kvinde døde af vanddruk

En amerikansk kvinde er død af at drikke for meget vand. Hun forsøgte at vinde en Nintendo spillemaskine, men endte med at dø af vandforgiftning.

, 15. januar 2007 kl. 08:10
Start et spil på Spigo.dk
Spil

Intet er sundt i for store mængder - heller ikke vand. En 28-årig kvinde fra Californien blev fredag fundet død i sit hjem og diagnosticeret med »vandforgiftning«.

Kvinden, Jennifer Strange, havde ifølge AP deltaget i en konkurrence med titlen »Hold Your Wee to Win a Wii« (»Hold på tisset for at vinde en Nintendo Wii«, red.). Konkurrencen var arrangeret af en lokal radiostation, og deltagerne skulle drikke så meget vand som muligt uden at gå på toilettet. Vinderen fik et eksemplar af Nintendos nye flagskib på spillemaskinefronten: Nintendo Wii.

Efter konkurrencen klagede den 28-årige mor til tre over, at hun havde ondt i hovedet. Fredag fandt hendes mor hende død i hjemmet i Sacramento.

»Hun fortalte mig om sin familie og om, hvordan hun deltog for sine børn,« fortæller en anden deltager, James Ybarra, til AP. Han gav selv hurtigt op på grund af tissetrængning, mens Jennifer Strange fortsatte konkurrencen.

Vandforgiftning kaldes også hyponatremia og betyder, at kroppens saltbalance bliver for lav. Manglen på salt får hjernen til at hæve og kan give kvalme, opkast, kramper - og kan i sjældne tilfælde føre til død.

Radiostationen, som stod bag konkurrencen, er rystet over deltagerens død og afventer nu yderligere detaljer om dødsfaldet.

Debat om artiklen:
For at kommentere skal du være logget på Facebook. Logges på via "Kommenter via...", genindlæs siden
15.01-2007 | 09:04 af (Slettet bruger)
Kommentar er blevet slettet.
 
15.01-2007 | 21:33 af jørgen Koefoed
Som gode gamle W. C. Fields udtrykte det: Jeg drikker ikke vand - det er noget fisk boller i!
 
 
NYHEDSBREV
 
Interesserer du dig for nyheder om job og arbejdsliv, så prøv Avisen.dk's nyhedsbrev!
separator
Du kan naturligvis altid framelde dig igen, og vi deler ikke din mail med andre.
Læs vores forretningsbetingelser.
© Copyright 2013, Avisen Aps
Avisen.dk er ikke ansvarlig for indhold fra eksterne Internet sites