Kunde sprøjtet til med tis: Se restaurants fantastiske svar

En mand blev fanget i en storm af tis på en burgerbars toilet. Han skrev en klage til spisestedet - og fik et svar, han ikke lige havde forventet.
Pludselig gik håndtørreren i gang, og kaskader af urin blev slynget rundt i rummet.
Pludselig gik håndtørreren i gang, og kaskader af urin blev slynget rundt i rummet. Scanpix / modelfoto

- Må jeg lige dele en traumatisk oplevelse, jeg har haft på en af jeres restauranter?

Sådan skriver skotten Gordie Wallace på burgerkæden Handmade Burger Companys Facebookside i et opslag, der siden er gået viralt.

I opslaget fortæller den uheldige skotte i et humoristisk sprog, hvordan et uskyldigt besøg på burgerbaren endte i urin-kaos.

Kaskader af urin

Burgerbarens toilet er nemlig indrettet på en mildest talt uheldig måde. Lige over wc-kummen er der en automatisk håndtørrer:

(Foto: Facebook)

Mens Wallace intetanende stod og ladede vandet ned i WC-kummen, valgte tørremaskinen at gå i gang - med det resultat, at hans urinstråle blev blæst med fuld kraft ud over rummet som en anden havesprinkler.

Tisbygen ramte naturligvis også ejermanden.

Den slukørede skotte måtte gå tilbage til sit bord i restauranten gennemblødt i sit eget tis, med ødelagte strømper og kondisko, og indhyldet i en fæl dunst.

Som om det ikke var slemt nok, var hans kæreste ved at dø af grin over episoden, fortæller Gordie Wallace i Facebook-opslaget.

"Vores team er på sagen!"

Burgerkæden valgte at svare på den usædvanlige klage på en kæk måde.

De lagde dette foto op på Facebook-siden med forvisninger om, at de nu har et team af folk ude og teste samtlige toiletter for at sikre, at den uheldige urin-oplevelse var en enkeltstående episode.

(Foto: Facebook)

Derudover tilbyder restauranten Gordie Wallace et års forbrug af strømper og et nyt par kondisko som kompensationen for den traumatiske toiletoplevelse.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.