Kronprinspar inviterede til fodboldfest

Mandag var der fodboldfest hos det norske kronprinspar. Kronprinsen snørede gummiskoene, mens kronprinsessen agerede cheerleader.
Kronprins Haakon af Norge, her med kronprinsesse Mette-Marit, siger ikke nej til et spil fodbold.
Kronprins Haakon af Norge, her med kronprinsesse Mette-Marit, siger ikke nej til et spil fodbold. Foto: Soren Andersson/AP

Mandagens regn kunne ikke holde den sportsglade kronprins Haakon væk fra en god omgang fodbold.

For tredje gang inviterede den norske kronprinsfamilie nemlig til venskabskamp i den gode sags tjeneste.

Det skriver det norske kongehus på sin hjemmeside.

Flankeret af flere professionelle fodboldspillere var kronprinsen trukket i den norske landsholdsdragt på gårdspladsen hjemme på gården Skaugum.

På hjemmeholdet var også kronprinsparrets to børn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus, mens kronprinsesse Mette-Marit heppede på familien på sidelinjen.

Modstanderholdet Vålerenga United er et såkaldt Unified-hold, som består af udviklingshæmmede, funktionshæmmede og personer, som har udfordringer med social tilpasning.

Men kampen skulle vise sig at blive for stor en mundfuld for Team Skaugum. Gæsterne vandt 5-4 over kronprinsfamilien og de professionelle, men bagefter var der dog god stemning og gode smil ifølge billederne på kongehusets hjemmeside.

Blandt de professionelle deltagere på Team Skaugum var blandt andet Martin Samuelsen, der til daglig spiller på det engelske hold West Ham, og Caroline Graham Hansen, der er medlem af det norske kvindelandshold.

Se billederne her: http://www.kongehuset.no/nyhet.html?tid=136711&sek=26939

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.