Kronprinsesse tilbage på job efter fødsel

Den svenske tronarving, kronprinsesse Victoria, fødte prins Oscar 2. marts, men er allerede tilbage i arbejdstøjet fire uger efter fødslen.
Kronprinsesse Victoria ses her til sin første officielle optræden blot fire uger efter, hun fødte.
Kronprinsesse Victoria ses her til sin første officielle optræden blot fire uger efter, hun fødte. Foto: Maja Suslin/AP

Det var en strålende kronprinsesse Victoria, der i denne uge var tilbage på job i rekordfart efter sin graviditet.

Blot fire uger efter lille prins Oscar kom til verden den 2. marts, trak den 38-årige tronarving i arbejdstøjet i sin første officielle optræden efter fødslen af sit og prins Daniels andet barn.

Kronprinsesse Victoria deltog i det årlige Dag Hammarskjöld-foredrag, der er opkaldt efter den svenske diplomat og forhenværende generalsekretær for FN, for at høre verdensorganisationens nuværende generalsekretær, Ban Ki-moon, holde oplæg i den svenske hovedstad, Stockholm.

Arrangementet afholdes hvert år til ære for Dag Hammarskjöld for at hylde de værdier, der definerede ham som generalsekretær.

Hver gang inviteres der en international personlighed, der "på betydelige og innovative måder har bidraget til en mere retfærdig, fredelig og miljømæssigt bæredygtig verden gennem politik eller forskning", skriver Hello! Magazine.

I sidste offentliggjorde det svenske kongehus to billeder af den lille ny prins - blandt andet et foto, hvor han ligger i armene på sin fireårige storesøster, prinsesse Estelle.

- Mange tak for alle hilsner og lykønskninger, vi har modtaget i anledning af prinsesse Estelles fødselsdag og fødslen af prins Oscar. Vi sætte pris på al omtanken, og at så mange deler vores lykke med os, skrev det svenske kongehus' på den officielle Facebook-profil.

Se det søde billede af de royale rollinger her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.