Kronprinsesse hjælper kvinder og mænd i nød

Den norske kronprinsesse Mette-Marit viste onsdag sin omsorgsfulde side, da hun var med til at åbne et krisecenter i Kongsberg i Norge.
Kronprinsesse Mette-Marit besøgte onsdag et krisecenter for voldsramte kvinder og mænd.
Kronprinsesse Mette-Marit besøgte onsdag et krisecenter for voldsramte kvinder og mænd. Foto: Charles Platiau/AP

Støtte fra en masse forskellige fagpersoner og et trygt sted at bo med sine børn.

Det vil krisecentret i Kongsberg i Norge give de personer, som henvender sig til dem, fordi de er blevet mishandlet eller på anden måde har oplevet noget traumatisk.

Og onsdag var den norske kronprinsesse Mette-Marit med til officielt at åbne centret, som efter 30 år netop er flyttet ind i en større og mere højteknologisk bygning.

Det skriver det norske Se og Hør.

- Kronprinsessen var en naturlig gæst i dag, fordi hun er så omsorgsfuld. Hun har en helt speciel og unik måde at tage hånd om de svage på, forklarer Anita Skullestad, der er daglig leder ved krisecentret.

Under kronprinsessens besøg i Kongsberg var det, som gjorde størst indtryk på hende, mødet med de beboere, der er blevet udsat for vold i så voldsom grad, at de er nødsaget til at bo på krisecentret.

- Jeg er enormt glad for, at tilbuddet her er blevet så godt. Der er mange kvinder og mænd i Norge, som trænger til et sted at være, og som trænger til at være trygge, forklarer kronprinsessen.

Mette-Marit er gift med kronprins Haakon, og sammen har parret to børn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus. Derudover har kronprinsessen en søn, Marius, fra før ægteskabet med Haakon.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.