Kronprinsens grandkusine jubler: Mor for tredje gang

Få dage efter det kom frem, at Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes skilles, har tvillingesøsteren Josephine født en dreng.
Josephine af Rosenborg har fået sit første barn med kæresten Kenneth Schmidt.
Josephine af Rosenborg har fået sit første barn med kæresten Kenneth Schmidt.
Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix/arkiv

Lørdag spredte Josephine af Rosenborg, 43 år, ny glæde i familien. Her nedkom hun med sit og kæresten Kenneth Schmidts første fælles barn.

Det skriver Billed-Bladet.

Det er den tidligere komtesses tredje barn, og denne gang blev det en dreng. Han vejede 3810 gram ved fødslen og var 52 cm lang. For kæresten Kenneth er det første gang, han bliver forælder. 

- Det er simpelthen SÅ hyggeligt, og alle er så glade. Mine to store børn, Clara, 11, og Julius, 14, er vilde med ham, og min kæreste, Kenneth, er salig, fortæller en meget glad Josephine af Rosenborg til ugebladet.

Ifølge ugebladet var det en nem fødsel. Bare tre timer efter ankomsten til Nordsjællands Hospital i Hillerød var den lille ny på vej hjem.

Josephine af Rosenborg blev skilt i 2014, og for knap en uge siden kom det frem at tvillingesøsteren, Camilla af Rosenborg, og Mikael Rosanes skilles efter 25 år.

Josephine af Rosenborg er oldebarn af kong Christian X, grandniece til dronning Margrethe og grandkusine til kronprins Frederik og prins Joachim. Hun blev formelt frataget sin komtessetitel, da hun blev gift med sin nu forhenværende mand.

Hun og tvillingesøsteren mistede begge deres forældre over en kort periode, da grev Christian i maj 2013 døde af kræft, og grevinde Anne Dorte i januar 2014 også tabte kampen mod kræften.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.