Kronprinsen smagte på mad i Malaysia

Kronprins Frederik er i Malaysia i forbindelse med et IOC-arrangement, men fredag havde han også tid til at indvie et nyt Arla kontor.
Kronprins Frederik forestod fredag formiddag åbningen af et nyt Arla Foods kontor.
Kronprins Frederik forestod fredag formiddag åbningen af et nyt Arla Foods kontor. Foto: DAVALI PHILIP/DAVALI PHILIP

Kronprins Frederik opholder sig for tiden i Kuala Lumpur, Malaysia i forbindelse med den 128'ende IOC Session, men den danske kronprins har også tid til andre ting end sine IOC-forpligtelser.

Fredag forestod han nemlig åbningen af et nyt Arla Foods kontor i den malaysiske hovedstad. Det skriver kongehuset på deres hjemmeside.

Ud over kronprinsen deltog repræsentanter fra malaysiske ministerier og europæiske ambassadører også i åbningen af kontoret, som skal være regionskontor for hele Asien. Det fremgår af kongehusets hjemmeside.

Den danske kronprins holdt en åbningstale og kunne efterfølgende smage på forskellige madprodukter, der blev tilbudt ved lejligheden.

I sin tale lagde kronprins Frederik vægt på Danmarks stolte mejeritraditioner og forklarede, at Asien er et stor marked for danske mejeriprodukter, og at samhandlen derfor giver god mening.

Kronprinsen vil være i Kuala Lumpur frem til 3. august, hvor han skal overrække det danske eksportsforenings diplom og H.K.H. prins Henriks æresmedalje.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.