Kronprinsen kom til skade på et elitecenter

Prins Christian overværede sin fars trampolin-ulykke.
En meget ung kronprins Frederik på trampolinen i haven på Gråsten Slot
En meget ung kronprins Frederik på trampolinen i haven på Gråsten Slot

Kronprinsens ældste søn, prins Christian, var vidne til trampolinulykken torsdag eftermiddag, da kronprins Frederik fik et brud på nakken, oplyser Kongehuset til flere medier.

- Prins Christian var til stede, men alt forløb meget roligt på stedet, hvor der blev taget sikker hånd om uheldet. Kronprinsen har fået en professionel behandling og bærer nu halskrave, siger kongehusets kommunikationschef Lene Balleby til Ekstra Bladet.

Det er stadig uvist, hvad der præcist skete. Ifølge Ekstra Bladet skete ulykken på et elitetræningscenter i Søborg nord for København under et privat arrangement, mens flere børn fra Gladsaxe Idrætsforening var til stede i hallen.

Kan klare sig med halskrave

Træningscenteret indeholder blandt andet tre store trampoliner, der kan kombineres med en stor springgrav. Springgraven er et stort hul i gulvet, der er fyldt op med firkantede skumgummipuder, som bøder af for fald under landingen.

Ifølge en pressemeddelelse fra Kongehuset kan kronprinsen nøjes med at gå med halskrave i 12 uger.

- Han pådrog sig i går eftermiddags en fraktur i halsrygsøjlen i forbindelse med trampolinspring ved et privat arrangement i en gymnastiksal. Frakturen behandles med en halskrave, som Kronprinsen skal have på i ca. 12 uger. Derefter forventes Kronprinsen at være fuldt restitueret, skriver Kongehuset.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.