Kronprinsen er ikke for gammel til nye ting

Frederik er ikke bange for at prøve nye ting, og leder hele tiden efter nye motionsformer, der kan give sved på panden.
Kronprins Frederik forsøger altid at få sin træning til at være sjov. Derfor har han prøvet mange forskellige sportsgrene gennem sine 47 år. Arkivfoto
Kronprins Frederik forsøger altid at få sin træning til at være sjov. Derfor har han prøvet mange forskellige sportsgrene gennem sine 47 år. Arkivfoto Foto: SOMMER JAN/Polfoto

Den kongelige familie er flere gange blevet fanget af fotografer på løbestier eller skiruter - og især Danmarks kommende konge er glad for at ryste benene.

Mandag besøgte kronprins Frederik den frivillige organisation FitforKids, hvor børn mellem syv og 15 år kan få gratis hjælp til at tabe sig.

Her så han til, mens de mange unger susede frem og tilbage til en træningsopvisning. Men selv med sved på panden var børnene dog mere interesseret i, hvordan prinsen selv får pulsen op.

En af børnene spurgte blandt andet kronprinsen, om han selv var god til at få trænet.

- Jeg synes selv, jeg er meget god til at træne. Men når jeg træner, skal det helst være sjovt. Derfor har jeg prøvet mange forskellige slags sportsgrene gennem årene, svarede prinsen i et video på Billed Bladet.

Og selvom kronprinsen efterhånden har slidt flere par løbesko og skistøvler op end de fleste, er han ikke bange for at kaste sig ud i nye ting.

- Jeg er hele tiden nysgerrig efter at prøve nye ting. Jeg er 47 år gammel, men synes ikke jeg bliver for gammel til at prøve nye ting. Parkour er måske lidt svært for mig, grinede prinsen og rakte hænderne ud, som om han var ved at falde.

Det kongelige visit fandt sted på Selsmoseskolen i Taastrup.


Her kan du se videoen, hvor kronprinsen besøger FitforKids: http://play.billedbladet.dk/article/8A0DA7DA/Kronprins-Frederik-i-sjov-duel/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.