Kronprins Frederik: Sindssygt godt gået, Kevin Magnussen!

I et interview roser kronprins Frederik racerkøreren Kevin Magnussen i høje toner.
Kronprinsen har gang på gang kastet sig ud i diverse sportsaktiviteter - her er det DHL-stafet i Mindeparken i Aarhus.
Kronprinsen har gang på gang kastet sig ud i diverse sportsaktiviteter - her er det DHL-stafet i Mindeparken i Aarhus. Polfoto (arkivfoto)

Han fik for få dage siden en kæmpe mavepuster, da McLaren på et pressemøde offentliggjorde, at han ikke skal køre Formel 1 næste sæson.

Men nu får Kevin Magnussen ros og støtte fra royal front - fra selveste kronprins Frederik.

19. december er det 30 år siden, at lov om eliteidrættens fremme blev vedtaget og Team Danmark dermed født. I den anledning udgiver Team Danmark en særudgave af magasinet ’Puls’, der bl.a. indeholder et interview med kronprins Frederik.

Dagbladet Politiken bringer i dag en redigeret version af interviewet, hvor kronprins Frederik siger, at han har »meget stor respekt« for den 22-årige Kevin Magnussen og det, han har opnået på blot et år.

»Han er under et kæmpe pres, den unge mand, og han har al min sympati og støtte. Jeg vil bare sige: sindssygt godt gået, so far. Og han skal bare holde ved. Det er en topidrætsmand, vi har med at gøre,« siger kronprins Frederik i interviewet.

At Frederik støtter Kevin Magnussen viste han også tidligere i år, da han i september besøgte i pitten før Formel 1-Grandprixet på Monza-banen.

"Uden at andre topidrætsfolk skal gøres dårligere, så er der et helt andet fokus, mediefokus, sponsorfokus osv., på en formel 1-kører," siger kronprinsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.