Kronisk syge Christina strandet på hospitalet

45-årige Christina Strøm lider af den invaliderende nervesygdom ALS og har i to måneder været strandet på intensivafdelingen på Holbæk Sygehus.
Christina Strøm lider af den invaliderende nervesygdom ALS og har udover kortere hospitalsindlæggelser boet i eget hjem i Nr. Asmindrup med sin søn og sin kæreste.
Christina Strøm lider af den invaliderende nervesygdom ALS og har udover kortere hospitalsindlæggelser boet i eget hjem i Nr. Asmindrup med sin søn og sin kæreste. Scanpix - modelfoto

I snart to måneder har 45-årige Christina Strøm været strandet på intensivafdelingen på Holbæk Sygehus.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

Hun lider af den invaliderende nervesygdom ALS og har udover kortere hospitalsindlæggelser boet i eget hjem i Nr. Asmindrup med sin 15-årige søn og sin 58-årige kæreste.

Direktør: "Ulykkelig situation"

Men efter en hjælperordning gik i vasken, har hun været tvunget til hospitalsindlæggelse, og til dagbladet Nordvestnyt, siger Christina Lundgren, der er praksisdirektør i Region Sjælland, at der er tale om en ulykkelig situation, som regionen knokler for at få ændret.

Sagen rejses for minister

Folketingsmedlem Liselott Blixt (DF) undrer sig over den måde, Christina Strøm bliver behandlet på, og hun siger til dagbladet Nordvestnyt, at det virker katastrofalt, når man tænker på, at Christina Strøm som ALS-patient sandsynligvis ikke har ret mange år at leve i, og hun har derfor spurgt sundhedsminister Nick Hækkerup (S), om han synes, Odsherred Kommune og Region Sjælland har fundet en optimal løsning for Christina Strøm.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.