Krisepsykologer på vej til truet skole

Ifølge Gl. Lindholm Skole er alt under kontrol, efter at skolen har modtaget trusler om at dræbe elever.
En person har tirsdag ringet til Gl. Lindholm Skole i Nørresundby og truet med at dræbe elever. Politiet er talstærkt til stede på skolen, hvor ingen er kommet til skade.
En person har tirsdag ringet til Gl. Lindholm Skole i Nørresundby og truet med at dræbe elever. Politiet er talstærkt til stede på skolen, hvor ingen er kommet til skade. Foto: RENE SCHUTZE/POLFOTO

I henhold til Aalborg Kommunes beredskabsplan er der blevet sendt et kriseteam med psykologer fra forvaltningen til Gl. Lindholm Skole i Nørresundby, efter at en person tirsdag lidt i 10 ringede og truede med at dræbe elever på skolen.

Det skriver Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune i en pressemeddelelse tirsdag omkring middag.

Kriseteamet skal hjælpe skolens ledelse med at drage omsorg for elever og personale, står der.

Politiet er talstærkt til stede på skolen, hvor ingen er kommet til skade, oplyser Nordjyllands Politi, som endnu ikke har anholdt nogen i sagen.

- Det er godt, at politiet er massivt til stede på skolen og sørger for sikkerheden for vores elever og personale, siger direktør i Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune Martin Østergaard Christensen og understreger:

- Skolens ledelse har handlet resolut i forhold til den trussel, der er indtelefoneret mod skolen. I øjeblikket har vi travlt med at tage hånd om alle på skolen og orientere forældrene.

Gl. Lindholm Skole skriver selv på sin hjemmeside, at politiet evakuerede skolen og spærrede alle udgange, da truslen kom ind. I løbet af få minutter var alle børn i klasserne, og lærerne blev hos børnene. Ifølge skolen vil der ikke blive skiftet lærere i løbet af formiddagen.

- Alt er således under kontrol, skriver skolen.

Ifølge skolen er undervisningen endnu ikke gået i gang i klasselokalerne.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.