Kriminel duo stjal værdifulde guld- og diamantringe

Politiet i Nordjylland offentliggør et overvågningsfoto, der angiveligt viser de to tyve, der i går stjal mindst 15 dyre guld- og diamantringe fra en guldsmed i Aalborg.
Overvågningsfotoet fra guldsmeden viser angiveligt de to gerningsmænd, der ifølge politiet sandsynligvis kommer fra Østeuropa.
Overvågningsfotoet fra guldsmeden viser angiveligt de to gerningsmænd, der ifølge politiet sandsynligvis kommer fra Østeuropa. Nordjyllands Politi

I Aalborg holdt to tyve sig ikke tilbage, selvom der var kunder i guldsmedebutikken. Mens andre mennesker kiggede på smykker i forretningen, stjal de to - en mand og en kvinde - mindst 15 værdifulde guld- og diamantringe fra en montre.

Tyveriet fandt sted i går, mandag, hos guldsmeden Ørsnæs på Boulevarden i Aalborg.

Et overvågningskamera fangede det par, som politiet mistænker for at have begået forbrydelsen. Billedet har Nordjyllands Politi offentliggjort i håb om, at det kan føre dem til gerningsmændene.

De to tyve talte gebrokkent engelsk til personalet, og ifølge politiet drejer det drejer sig sandsynligvis om to østeuropæere. De beskrives som:

- Kvinde, 45-50 år, var 160 centimeter høj, havde sort og langt hår, var iført sort jakke med lyst tørklæde med blomster og havde solbriller i håret.

- Mand, 45-50 år, var 170 centimeter høj, havde sort og kort hår med grå stænk og var muligvis iført ruskindsjakke.

Politiet taler gerne med vidner fra forretningen eller vidner, som har set gerningsmændene ved forretningen eller andre steder.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.