Kræftsyg Karsten Ree trækker sig fra livsværk

Sønnen overtager ledelsesansvaret i Karsten Rees holdningselskaber.
- Det er vel noget, man skal gøre på et tidspunkt, og når jeg så også har lidt sygdom, der driller, så er det så meget desto mere et incitament til at tage den lidt med ro, siger Karsten Ree.
- Det er vel noget, man skal gøre på et tidspunkt, og når jeg så også har lidt sygdom, der driller, så er det så meget desto mere et incitament til at tage den lidt med ro, siger Karsten Ree. Foto: Simon Læssøe/arkiv/Scanpix

Karsten Ree blev i foråret ramt af kræft og lader det nu være op til sønnen Christian Ree at føre livsværket og milliardforretningen videre. Det skriver Børsen.

- Det er vel noget, man skal gøre på et tidspunkt, og når jeg så også har lidt sygdom, der driller, så er det så meget desto mere et incitament til at tage den lidt med ro, siger Karsten Ree til Børsen.

Karsten Ree vil stadig have de afgørende stemmer i virksomheden, men driften og arbejdet med at udvælge, hvilke firmaer der skal investeres i, skal Christian Ree fremover være ansvarlig for.

Den 69-årige rigmand har bygget holdingselskaberne på de penge, han fik for at sælge Den Blå Avis.

Lyn-bryllup

Den 8. april informerede den 69-årige milliardær pressen om, at han har fået konstateret blærekræft. I den forbindelse sagde han, at han og kæresten, Janni Christensen, der bedst er kendt som ”Oddset-Janni”, ville blive gift inden for et halvt år.

Men planerne blev hurtigt fremskyndet. Allerede den 9. april blev Janni Christensen til Janni Ree.

Karsten Ree og Janni Christensen blev kærester i efteråret 2013. Han bakkede hende op, da hun røg i fængsel for at afsone den dom på et år og tre måneders fængsel, som hun fik for at have franarret en ældre, syg mand en million kroner og for forsøg på at sælge hans hus.

Parret er blevet kult, efter at de lod sig filme i private situationer i Kanal 5's realityserie 'Janni og Karsten.'

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.