Konservativ Ungdom: Stop hystaden Zenia Stampe

KU fører en kampagne på Facebook, hvor de ønsker at" stemme Zenia Stampe ud". Den radikale politiker svarer igen og ironiserer over ungdomspartiets udemokratiske metoder.
Zenia Stampe er aktiv debattør på Facebook.
Zenia Stampe er aktiv debattør på Facebook. Scanpix

Der er dømt krig mellem to stridende parter.

Konservativ Ungdom i København (KUK) kører en offensiv kampagne mod Det Radikale Venstres folketingsmedlem, Zenia Stampe. Under overskriften "Stop Zenia Stampe" skriver de:

- KUK har længe haft en torn i øjet på denne hystade som vi ej mener en en folketingsplads værdig. Kvinden har ét mål for øje, og det er at ødelægge det Danmark vi kender i en forfærdelig kombination af republikanisme og ateisme.

Kampagnen har indtil videre ført til 53 likes. Det er intet mod Zenia Stampes modsvar, som 1351 på nuværende tidspunkt synes godt om.

Hun skriver bl.a. ironisk:

Når vi nu er på jagt efter nazi-islamisterne, hvorfor så ikke lige tage hende der den hysteriske og landsskadelige republikaner-ateist, Zenia Stampe, med i købet?

Og hvorfor ikke også hippierne? For som vi plejer at synge: ”Tæv en hippie. Slå svinet helt ihjel. Han skal aldrig, aldrig mere ha' bistandshjælp.”

Skyd Poul Nyrup

Zenia Stampe minder dem om dengang, de smed et grisehoved ind i daværende justitsminister Frank Jensens have, mens de sang: ”Skyd Poul Nyrup. Pløk knoppen af det svin. Han skal aldrig, aldrig mer’ ha’ brændevin.”

Og ikke mindst sangstrofen ”en socialist er sød, ja han er sød, men allerførst når han er død.”

Hun minder dem om, at De Konservatives folketingskandidat, tidligere medlem af Konservativ Ungdom, for nyligt skrev:

"Den medfølelse, vi har over for samfundets svage, og som vi kender fra den barmhjertige samaritaner. Den næstekærlighed, som vi udøver gennem troen på, at alle mennesker fortjener en god behandling. Og ikke mindst, at man skal behandle andre, som man selv vil behandles."

Hvortil Zenia Stampe svarer:

- Kære Konservative: Måske skulle I kigge lidt indad, før I fortsætter jeres korstog?

Læs debatten her


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.