Kongepar inviterer dansk eventyrer ombord

Dronning Anne-Marie og kong Konstantin inviterer den kendte danske eventyrer Troels Kløvedal med ombord på parrets sejlskib i Grækenland.
Det græske kongepar inviterer den danske sejler Troels Kløvedal med ombord på deres skib Afroessa i det græske øhav.
Det græske kongepar inviterer den danske sejler Troels Kløvedal med ombord på deres skib Afroessa i det græske øhav. Foto: Finn Frandsen/POLFOTO

Det umage par Troels Kløvedal og dronning Anne-Marie krydser spor - eller man skulle måske sige kølvand - i et nyt tv-program.

Det sker i TV2 Fri-programmet "Nordkaperen i Grækenland", hvor man kan følge den danske eventyrer udforske det græske øhav.

I et nyt afsnit af serien bliver han inviteret med ombord på et skib af to andre havelskere, nemlig dronning Anne-Marie og kong Konstantin.

Det skriver Billed-Bladet.

Kløvedals skib Nordkaperen lægger vejen forbi den græske halvø Peloponnes, hvor kongeparret bor. Her mødes de med eventyreren på deres gamle træskib Afroessa, som de nyder at tilbringe tid på, når de ikke er hjemme i luksusvillaen i byen Porto Heli.

Allerede i 1960 vandt kong Konstantin OL-guld i dragesejlads, og han har altid elsket livet på havet.

Derfor har han og dronning Anne-Marie, der er søster til dronning Margrethe, masser af ting at tale om med den danske sejler, da han kommer ombord på træskibet.

Skibet var en 60-års fødselsdagsgave fra kong Konstantin til dronning Anne-Marie, og det må siges at være en gave, der faldt i god jord.

Parret sejler med skibet stort set hver dag - også, når der ikke er besøg af store danske eventyrere.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.