Kongelige knobbindere på vej

Hertuginde Kate vil melde begge sine børn ind i en spejderklub, så de kan få en så normal barndom som muligt.
Da hertuginde Kate mødtes med spejdere i North Wales, fortalte hun, at hun vil melde sine to børn ind i en spejderklub, når de bliver gamle nok.
Da hertuginde Kate mødtes med spejdere i North Wales, fortalte hun, at hun vil melde sine to børn ind i en spejderklub, når de bliver gamle nok. Foto: Phil Noble/AP

Der er ikke mange grene, bål, sømandsknob og lejrsange på det britiske kongeslot. Men det kan der måske komme i fremtiden.

For hertuginde Kate vil nemlig melde begge sine børn ind i en spejderklub, når de bliver gamle nok. Det skriver Hello! Magazine.

Både prins George, der er to år, og lillesøster Charlotte, der blev født i maj, må vente nogle år, før de kan tage spejderuniformen på - men Kate har allerede valgt, hvor børnene skal meldes ind.

For ikke så langt fra den kongelige families hus i Norfolk ligger den lokale spejderklub i byen Dersingham. Og her skal prinsesse Charlotte om nogle år blive en del af "Rainbow", der er en pigeklub, hvor George skal meldes til drengeholdet "Scouts".

Selvom Kate også er aktiv i naturen, kan det være, at de to børn kan lære hertuginden nogle spejdertricks. For da hun sammen med prins William var til et officielt spejderarrangement, lavede Kate nemlig en kæmpe fejl.

I spejderverdenen hilser man hinanden med venstre hånd, da den er tættest på hjertet - men hertuginde Kate hilste på de unge spejdere med højre hånd. Heldigvis kom hun i tanke om fejlen og nåede at skifte hånd, inden hun hilste på spejderlederen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.