Kongehuset i stormvejr i Australien

Da den nye film om kronprinsessens vej til det danske kongehus havde premiere i Australien, så mange med, men få var begejstrede.
Historien om Mary og Frederik er ikke nær så god på film som i virkeligheden. 
Historien om Mary og Frederik er ikke nær så god på film som i virkeligheden.  FOTO: Scanpix

Der har længe været talt om den australske filmatisering af Mary Donaldsons møde med kronprinsen og hendes rejse mod det kolde land Danmark.

Filmen "Mary: The Making of a Princess" blev vist søndag i Australien på Channel Ten, og den havde mange slået over på. De første målinger viser, at knap en million fulgte med på TV, skriver HER&NU.

Selv på Twitter var filmen dagens store samtaleemne, men desværre førte den kongehuset ud i lidt af en negativ spiral. Der var nemlig rigtig mange, som var skuffede over filmen, viser det sig.

Vi kender allerede historien

Flere skrev på Twitter, at de synes, filmen var en værre omgang hø. En Roger Oldridge skriver blandt andet:

- Vi kender alle historien ... vi ved det er frygtelig TV, men WOW ... slutningen var i særdeleshed dårligere end hele filmen til sammen.  

Medierne har også givet filmen en hård medfart, og dens manuskript afviger da også en del fra virkeligheden. Faktisk afviger den temmelig meget, siger Marys gamle veninde og brudepige, Amber Petty:

- Der var taget en helt ekstrem grad af kreativ frihed med den her film. Jeg var faktisk temmeligt overraskende, lød reaktionen fra Amber Petty til Adelaide Confidential. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.