Kongehuset: Glæder sig over, at Jesper Vollmer er i bedring

Også de kongelige er glade over, at Annette Heicks mand er i bedring efter den frygtelige ulykke i Thailand.
Prins Henrik er en stor gourmet og en krævende boss, har Jesper Vollmer (yderst til højre i billedet) givet udtryk for. De to er tit i sving sammen i køkkenet, og forhåbentlig vil de snart være det igen.
Prins Henrik er en stor gourmet og en krævende boss, har Jesper Vollmer (yderst til højre i billedet) givet udtryk for. De to er tit i sving sammen i køkkenet, og forhåbentlig vil de snart være det igen. SCANPIX arkiv

Normalt udtaler det danske kongehus sig aldrig i personalesager. Men ifølge billedbladet.dk er der gjort en undtagelse i sagen om Annette Heicks mand, Jesper Vollmer, der er køkkenchef hos de kongelige.

Annette Heick og Jesper Vollmer var på ferie med deres to sønner i Thailand, men det endte dramatisk, da han brækkede nakken under en badeulykke 21. januar.

Tirsdag i denne uge kom han hjem til Danmark, og en glad Hilda Heick - Annettes mor - kunne fortælle til bt.dk, at svigersønnen faktisk har det forbavsende godt.

Annette Heick har også været meget åben om ulykken, som hun selv informerede medierne om i en pressemeddelelse.

Og nu glæder kongehuset sig altså over, at deres køkkenchef har det bedre:

- Alle glæder sig over, at Jesper nu er tilbage i Danmark og at han er i bedring. Så alle håber derfor også, at han hurtigt bliver helt rask, lyder det fra hoffet til Billed-Bladet, som dog ikke konkretiserer, hvem man har talt med.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.