Konge og dronning svinger forbi Danmark

Tirsdag besøger det hollandske regentpar Danmark, og der er lagt en stram tidsplan for, hvad de skal nå på deres to dage i landet.
I 2013 var det hollandske kongepar ligeledes på besøg i Danmark.
I 2013 var det hollandske kongepar ligeledes på besøg i Danmark. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Tirsdag er en stor dag for det danske kongehus.

Her får de nemlig fornemt besøg, når det hollandske regentpar lander i Københavns Lufthavn for at bruge to dage i Danmark.

Og kong Willem-Alexander og dronning Máxima får travlt i løbet af disse to dage, hvor de både skal til gallamiddag på Christiansborg Slot og en tur forbi øen Samsø.

Det oplyser Kongehuset på deres officielle hjemmeside.

Foruden middage og ø-besøg skal det hollandske regentpar blandt andet se Fredensborg Slot, spise frokost i Statsministeriet og på besøg ved Aalborg Universitet i København.

Formålet med det hollandske statsbesøg er, at Danmark og Holland skal blive bedre til at udveksle idéer og erfaringer inden for områderne grøn vækst og innovation.

Det er således håbet fra både dansk og hollandsk side, at besøget i sidste ende kommer til at betyde, at relationerne og båndene de to lande imellem bliver endnu stærkere, end de er nu.

Se det fulde program for det hollandske regentpars besøg i Danmark her: http://kongehuset.dk/Menu/nyheder/program-for-statsbesog-fra-nederlandene

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.