Koncert med kultband gik amok: Fans anholdt

Da det legendariske rockband Guns N' Roses lørdag gav koncert i New Jersey, blev flere end 30 tilskuere anholdt af politiet.
Forsangeren Axl Rose spiller ikke kun med bandet Guns N' Roses. Axl Rose er nu også frontfigur i rockbandet AC/DC.
Forsangeren Axl Rose spiller ikke kun med bandet Guns N' Roses. Axl Rose er nu også frontfigur i rockbandet AC/DC. Foto: Steve Mcenroe/AP

Når det legendariske rockband Guns N' Roses spiller tonerne til hitsange som "Sweet Child o' Mine" og "Don't Cry", er det sjældent, at lytterne kan forholde sig helt i ro.

En del af publikummet til bandets koncert i den amerikanske delstat New Jersey, der løb af stablen 23. juli på MetLife Stadium, gjorde dog mere end blot at danse til hardrock-musikken.

Ifølge Gregory Williams, som er talsmand for politiet i New Jersey, måtte ordensmagten nemlig anholde flere end 30 tilskuere i løbet af koncerten. Det skriver det amerikanske medie New Jersey 101.

Gregory Williams fortæller, at de mange anholdelser tog udgangspunkt i flere forskellige kriminelle handlinger, heriblandt salg af stoffer og udøvelse af vold.

Politiets talsmand uddyber dog, at de hyppigste forbrydelser var forstyrrelse af den offentlige orden og opfordringer til kriminelle handlinger, der fik henholdsvis 9 og 11 personer anholdt.

Det populære band fra 1980'erne er netop i gang med deres verdensturné "Not in This Lifetime", hvor bandmedlemmer som forsanger Axl Rose, bassist Duff McKagan og guitarist Slash Hudson spiller sammen for første gang siden 1993.

Turnéen for det gendannede band fortsætter til november 2016, og det næste stop sker i den amerikanske by Atlanta.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.