Kommune giver unge gratis lift til jul

Unge fraflyttere fra Hedensted Kommune kan nu køre gratis hjem til jul hos mor og far.
Fraflyttere fra Hedensted kommune får en julegave fra kommunen i form af et gratis lift hjem til mor og far.
Fraflyttere fra Hedensted kommune får en julegave fra kommunen i form af et gratis lift hjem til mor og far. Foto: Colourbox

Hedensted Kommune henter nu unge, der er flyttet fra kommunen for at studere i Aarhus, Odense og København, hjem til jul i gratis busser.

Tirsdag den 22. december indsætter Hedensted Kommune to gratis julebusser fra København og Århus - og lover også at sørge for den gode julestemning i bussen. Det fortæller TV SYD. Busserne kører fra centrum af Århus/København til Hedensted Rådhus.

- Med julebusserne vil vi gerne give de unge fraflyttere en lidt sjov og anderledes påmindelse om deres hjemkommune. Selvfølgelig i håbet om at de vender hjem til Hedenstederne efter endt uddannelse. Julebusserne er dekoreret med Hedenstedernes logo, og vi ser dem derfor samtidig som en form for rullende reklamesøjler, der kører på de julefyldte motorveje, siger borgmester Kirsten Terkilsen (V) til TV SYD.

Julebusserne er et led i Hedensted Kommunes markedsføring som bosætningsområde, der markedsfører alle kommunens byer som "Hedenstederne".

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.