Kommer der nemt ridser i skærmen på iPhone 6?

Noget tyder på, at skærmen på iPhone 6 og iPhone 6 Plus er for lette at ridse. Men hvad er din oplevelse?

Måske kan skærmen på de nye iPhone 6 modeller ridses lettere, end tilfældet er på de foregående iPhones, skriver Tek.no.

Ifølge en debattråd på Apples officielle debatforumlader det til, at flere ejere af iPhone 6 eller iPhone 6 Plus oplever skærmen som lettere ridsebar, end hvad der tidligere har været set på smartphones fra Apple. Aktuelt er der over 700 indlæg i debatten.

Personen der har startet debatten hævder, at have passet ekstremt godt på telefonen som alligevel har fået ridser. Han bakkes op af mange andre iPhone-ejere.

– ”Min iPhone 5 havde aldrig en ridse selv efter to års brug. Jeg har nu ejet en iPhone 6 i mindre end en uge, og jeg har en stor ridse på skærmen. Jeg er så skuffet. Den gamle telefon kunne jeg kaste i tasken uden problemer, men nu må jeg nok anskaffe en skærmbeskytter. Det er bestemt ud til, at skærmen er lettere at ridse,” skriver en bruger.

Apple Insider har set nærmere på ridserne, som skulle være dybe nok til at kunne mærkes med fingeren. Ridserne er også synlige når skærmen er slukket.

Nogle brugere har oplevet ridser selvom telefonen bæres i en mikrofiber covertaske.

Sædvanligvis har Apple ikke udtalt noget officielt omkring problemstillingen, men nogle ejere skriver de har fået ombygget telefonen.

– Web-TV: Hvilken iPhone skal jeg vælge?

– Web-TV: Sådan tester Apple deres telefoner

Mere til historien

Hvad er din oplevelse? Bliver din iPhone 6 eller 6 Plus også let ridset. Del gerne dine oplevelser i kommentarfeltet herunder.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.