Kommer Agger og co. på banen? Stadig ingen løn-aftale

Morten Olsen skal udtage landshold i dag klokken 13, men Spillerforeningen og DBU har endnu ikke fundet en løsning på løn-spørgsmålet. Parterne forhandler videre.
Kommunikationschef i DBU Jakob Høyer vil ikke sige meget om forhandlingerne med Spillerforeningen. Men parterne er pressede, da Morten Olsen senere i dag skal udtage landshold til to træningskampe.
Kommunikationschef i DBU Jakob Høyer vil ikke sige meget om forhandlingerne med Spillerforeningen. Men parterne er pressede, da Morten Olsen senere i dag skal udtage landshold til to træningskampe. Liselotte Sabroe, Scanpix

Heller ikke, da parterne fra Spillerforeningen og DBU forlod Hotel Marriott sent i går aftes, var der en løsning klar i den efterhånden langvarige konflikt om landsholdsspillernes løn.

Kommunikationschef Jakob Høyer siger dog her til morgen til TV2 News.

-  Vi er godt i gang. Jeg håber, vi når i mål i dag eller i løbet af i morgen. Det, der er vigtigt, er, at Morten Olsen kan udtage spillere til A-landsholdet og U21 senere i dag.

Ifølge TV2 News vil spillerne gerne acceptere en lønnedgang, men kræver til gengæld en større bonus end i dag, hvis holdet kvalificerer sig til slutrunder.

Parterne er her til morgen gået til forhandlingsbordet igen og uret tikker højlydt.

Klokken 13 skal landstræner Morten Olsen nemlig udtage det landshold, der skal spille venskabskamp mod USA og Frankrig senere på måneden.

Bliver parterne ikke enige, kan det betyde, at flere spillere ikke vil deltage i kampene.
Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.