Kommentator: Løkke er umulig at arbejde sammen med

Lars Løkke Rasmussen (V) bliver i en klumme beskyldt for at være temperamentsfuld og umulig at arbejde sammen med.
Et vildt temperament og manglende respekt for politiske rådgivere gør det svært at arbejde sammen med Løkke, mener klummeskribent David Trads, der har sine påstande fra kilder, der har arbejdet tæt på statsministeren.
Et vildt temperament og manglende respekt for politiske rådgivere gør det svært at arbejde sammen med Løkke, mener klummeskribent David Trads, der har sine påstande fra kilder, der har arbejdet tæt på statsministeren. Foto:Claus Bech/Scanpix/Arkiv

Endnu en spindoktor har opsagt jobbet hos Lars Løkke Rasmussen (V). Og nu kommer journalist og kommentator David Trads med en forklaring på, hvorfor den fjerde spindoktor for Løkke nu stopper på bare fire år:

- Løkke er simpelthen tæt på umulig at arbejde for, skriver han i en klumme på Altinget.dk.

Journalist Christian Hüttemeier har netop opsagt jobbet som særlig rådgiver – eller spindoktor - for Lars Løkke Rasmussen. Forinden Hüttemeier har Michael Helbo, Søs Marie Serup og Michael Børsting fungeret som rådgivere for Løkke, men ifølge Trads har de givet op, blandt andet fordi Løkkes temperament gør det svært at samarbejde.

Manglende respekt

- Hans temperament, selv for en toppolitiker, er ofte meget vildt; han har rodet sig ud i svære personlige sager, hvor han har været tilbageholdende med at fortælle sine rådgivere alt; og så udviser han ofte manglende respekt over for dem, han arbejder tæt sammen med, skriver David Trads i klummen.

Derudover skulle Lars Løkke Rasmussen også være dårlig til at tage imod de råd, der bliver givet:

- Alt for ofte, fortæller folk, der har arbejdet helt tæt på Løkke, gider han ikke høre på de råd, som rådgiveren giver ham, men søger bag vedkommendes ryg råd fra alle mulige andre. Det underminerer spindoktorens autoritet - især selvsagt når det siver til pressen, skriver David Trads.

Læs hele klummen her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.