Kommende prinsesse på pjaskvåd polterabend

Sofia Hellqvists veninder holdt i weekenden polterabend for den kommende brud, inden hun skal giftes med Sveriges prins Carl Philip.
Der blev hygget med drinks i en udendørs spa, da Sveriges kommende prinsesse, Sofia Hellqvist, blev fejret på sin polterabend.
Der blev hygget med drinks i en udendørs spa, da Sveriges kommende prinsesse, Sofia Hellqvist, blev fejret på sin polterabend. Foto: Maja Suslin/AP

Som traditionen foreskriver, fejrede Sofia Hellqvists nærmeste den kommende svenske prinsesse med en polterabend, inden hun den 13. juni siger ja til prins Carl Philip i Slottskyrkan i Stockholm.

30-årige Hellqvists veninder, søstre og hendes ene royale svigerinde, kronprinsesse Victoria, hyggede om den vordende brud på en gammel herregård fra 1700-tallet, hvor de nød en libanesisk middag, inden pigerne sprang i den udendørs spa med drinks i hånden.

Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist blev forlovet i 2014, og deres forhold, og i særdeleshed hendes baggrund, har været under heftig debat, siden parret blev kærester i 2010.

Sofia Hellqvist er nemlig tidligere deltager i realityprogrammet "Paradise Hotel" og har desuden optrådt på en række meget letpåklædte kælne billeder, som har vakt stor forargelse.

Siden har Hellqvist forsøgt at forbedre sit image ved blandt andet at stifte velgørenhedsorganisationen Project Playground til fordel for udsatte børn og unge i Sydafrika. Desuden har hun læst til revisor i New York og er uddannet yogalærer.

Den 35-årige prins og hans kommende prinsesse ser meget frem til sommerbrylluppet, og de har tidligere fortalt i en pressemeddelelse:

- Vi ser frem til et sommerbryllup i midten af juni, hvor Sverige er meget smuk. Det er en stor dag for os, og vi er meget glade, lød det fra det forlovede par i oktober sidste år.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.