Komikerdatter mindes sin fars død i fred

Årsdagen for komikeren Robin Williams' død nærmer sig, og derfor tager datteren en pause fra de sociale medier, så hun kan mindes i fred.
Robin Williams ses her sammen med sit mellemste barn, Zelda Williams.
Robin Williams ses her sammen med sit mellemste barn, Zelda Williams. Foto: Katy Winn/AP

Den folkekære komiker Robin Williams' tragiske dødsfald kom bag på hele verden, og nu nærmer toårsdagen for hans død sig.

Det betyder sandsynligvis, at de sociale medier vil strømme over med kærlige hilsner til den afdøde komiker, men en besked fra datteren Zelda Williams vil ikke være at finde på nettet.

Den 27-årige skuespillerinde vil mindes sin far i fred og ro og dermed langt væk fra de sociale medier, skriver hun på Twitter.

- Det er den tid på året igen. Jeg vil tage endnu en pause fra de sociale medier, skriver hun og uddyber:

- For dem, der altid spørger hvorfor, så er det for, at folk kan mindes far på årsdagens for hans død, som de vil, uden at jeg føler mig bombarderet af det eller føler et pres for at sætte mig selv eller min familie ud i offentligheden, skriver Zelda Williams.

Den amerikanske skuespiller Robin Williams blev fundet død i sit hjem i Tiburon i det nordlige Californien den 11. august 2014. Senere kom det frem, at den populære komiker og skuespiller havde begået selvmord.

Efter dødsfaldet hyldede en lang række kendisser og fans hele verden over skuespilleren, som er kendt fra film som "Good Will Hunting" og "Døde poeters klub". Den kærlighed, som verden havde og fortsætter med at have, vil datteren altid være taknemmelig for.

- Hjertet har bare brug for små pauser ind imellem, skriver Zelda Williams i sit opslag.

Det er ikke første gang, at kendisdatteren tager sig en pause fra de sociale medier. Kort efter faderens død i 2014 oplevede hun, at det ikke kun var trøstende beskeder, der strømmede ind på de sociale medier.

Hun postede dengang en kærlig hilsen til sin afdøde far, og selv om mange bakkede op om beskeden, chikanerede andre den efterladte datter. Samme dag valgte hun at forlade Twitter for en stund.

Den populære komiker efterlod sig i alt tre børn.

Se Zelda Williams opslag her: https://twitter.com/zeldawilliams/status/762445326930161665

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.