Komiker og kendisblogger: Vi har sat forholdet på standby

Kendisparret Mascha Vang og Andreas Bo sætter forholdet på pause.
Kendisbloggeren Mascha Vang og komikeren Andreas Bo faldt pladask for hinanden til nytårsaften for næsten to år siden, men nu er kærligheden sat på pause.
Kendisbloggeren Mascha Vang og komikeren Andreas Bo faldt pladask for hinanden til nytårsaften for næsten to år siden, men nu er kærligheden sat på pause. Foto: Unger Anthon/Polfoto

For snart to år siden fløj amorinerne heftigt i luften mellem kendisbloggeren Mascha Vang og komikeren Andreas Bo. Men nu er de varme følelser stilnet af, og det travle par annoncerer, at de tager en pause fra hinanden.

- Mascha og jeg har sat vores forhold på standby, og vi er altså ikke længere kærester. Det er en beslutning, som er taget i fuld gensidig forståelse og uden drama. For at undgå at nogle spekulerer i årsager, kan jeg kun sige, at dem kender kun Mascha og jeg, og de er ikke synderligt komplicerede eller interessante, skriver Andreas Bo på Instagram sammen med et billede af en trist smiley.

Der er ifølge komikeren ikke nogen dramatisk årsag til bruddet mellem de to travle stjerner.

- Mascha er fantastisk, og hun har været så sød at lade mig vide, at hun synes det samme om mig - men nu er vi altså her. Alt det bedste til alle derude, skriver 48-årige Andreas Bo.

Heller ikke Mascha Vang har andet end positive ord til ekskæresten, som hun stadig respekterer højt, skriver hun på sin blog.

- Det har været en god tid, men lige nu også svært at forene med to meget travle karrierer. Derfor er det tid til et nyt kapitel, hver for sig. Jeg vil derfor gerne fortælle jer med mine egne ord, at Andreas og jeg ikke længere er sammen som par.

Parret mødte hinanden nytårsaften for snart to år siden, og ifølge den populære blogger har det været en fest uden lige. Men de travle karrierer har vist sig at være svære at forene, og derfor er kærligheden nu sat på pause.

Se Andreas Bo billede her: https://instagram.com/p/9Qh1UTLk7c/?taken-by=andreasbo1

Og Mascha Vangs blogindlæg her: http://maschavang.dk/2015/10/nu-hver-for-sig/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.