Komiker fejlopereret: Kalder lægen for klovn

Komikeren og skuespilleren Anders Matthesen skulle have fødderne opereret, men det gik helt galt og vil påvirke ham resten af livet.
Anders Matthesen har gjort sig bemærket som komiker, rapper, filminstruktør og skuespiller
Anders Matthesen har gjort sig bemærket som komiker, rapper, filminstruktør og skuespiller Scanpix: Malte Kristiansen

Operationen skulle have hjulpet Anders Matthesen. Han led af nedsunkne forfødder, foruden meget hård hud og slid som følge af livet som kickbokser og et hårdt stand-up-show i 2013, hvor han meget af tiden skulle stå på en skrå plade.

Begge forfødder måtte under kniven. Men alt gik galt.

- Fejloperationen vil påvirke mig resten af livet: Når jeg skal ned om morgenen, skal jeg pludselig planlægge at tage en ekstra trøje med til min søn, for så slipper jeg for at gå op ad trappen igen senere, jeg kan ikke bære ham på samme måde som før, jeg kan ikke gå i bare tæer, jeg kan ikke løbe, siger Anders Matthesen til Alt for damerne.

Kirurgen havde glemt tråd i komikerens fod og skåret nerverne over i hans tæer.

- Begge fødder blev opereret af en eller anden klovn, der bare stak en kniv ind og fyrede den af, siger Anders Matthesen, der var godt mærket efter en lang gåtur på en ferie.

Det hindrer heldigvis ikke et nyt show fra den talentfulde og efterhånden legendariske stand-upper, der har været med siden 90erne, og foruden har lavet musik, film og julekalenderen Jul på Vesterbro.

Den 2. september har han premiere på sit nye show Shhh. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.