Komiker bliver vært for stort prisshow

Komikeren og tryllekunstneren Rune Klan skal være vært for Zulu Comedy Galla.
Rune Klan skal være vært for Zulu Comedy Galla.
Rune Klan skal være vært for Zulu Comedy Galla. Foto: Pressefoto Tv2 - Mikkel Tjellesen/free

Der er lagt op til drilske tryllerier, når komikernes årlige prisuddeling løber af stablen i år.

I hvert fald bliver det komikeren og tryllekunstneren Rune Klan, der skal byde velkommen til Zulu Comedy Galla i september, skriver TV2 i en pressemeddelelse. Den nye vært er spændt på at overtage rollen ved showet, der hylder de danske komikere.

- Jeg er stolt over at have fået overdraget nøglerne til Zulu Comedy Galla. Jeg kan godt afsløre, at vi er nogle stykker, der gør os pænt meget umage med at skyde en flot aften af, siger Rune Klan i pressemeddelelsen.

Den nye vært er vant til at være sjov på scenen, og han har turneret med en række onemanshows som "Rune Klan tre-i-en", "Det Blå Show" og "Det stribede show". Desuden har han sammen med komikeren Mick Øgendahl fået danskerne til at grine hjemme i stuerne af tv-serierne "Tak for i aften" og "Tomgang".

Rollen som vært er heller ikke helt ukendt for den 39-årige komiker, og Rune Klan har blandt andet stået bag roret ved Zulu Awards i 2009.

I løbet af aftenen vil prisen som årets komiker blevet uddelt, og allerede nu er de nominerede afsløret. De sjove danskere, der skal kæmpe om prisen, er Jonatan Spang, Ruben Søltoft, Simon Talbot og Sofie Hagen.

Zulu skyder den ti dage lange latterfestival i gang 1. september, hvor udvalgte steder i København og Aarhus danner rammen om mere end 200 shows. På festivalens første dag løber prisuddelingen Zulu Comedy Galla af stablen i Operaen i København.

Showet sendes på TV2 Zulu den 11. september.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.