Komiker beklager klodset Zanka-joke efter terrorangreb

Komikeren Heino Hansen, der er vært på The Voice, kom fredag aften i modvind på Twitter efter en joke om fodboldspilleren Mathias Zanka Jørgensen, som var tæt på de frygtelige begivenheder i Paris fredag aften.
Fodboldspilleren Mathias Zanka Jørgensen var tæt på de frygtelige begivenheder i Paris fredag aften.
Fodboldspilleren Mathias Zanka Jørgensen var tæt på de frygtelige begivenheder i Paris fredag aften. Foto: Scanpix arkiv

Komikeren Heino Hansen, der er vært på The Voice, kom fredag aften i modvind på twitter.

Det skete efter en en joke om fodboldspilleren Mathias Zanka Jørgensen, som var tæt på de frygtelige begivenheder i Paris fredag aften.

Det skriver Ekstra Bladet.

Fodboldspilleren, der til daglig spiller i FCK, slap heldigvis uskadt fra terrorhandlingerne i den franske hovedstad.

Og sent fredag aften mente Heino Hansen altså så, at det var ok at gøre grin med fodboldspilleren, som for nyligt spillede med i lokalderbyet mod rivalerne fra Brøndby.

- Når Zanka er få meter fra et terrorangreb melder han om at være i god behold. Når han bliver puffet til i et derby, er han døden nær. #sldk, skrev Heino Hansen sent fredag aften.

Men det var at gå over stregen, mente flere brugere på Twitter.

Heino Hansen rettede derfor hurtigt til med dette tweet:

Og kort efter kom han med en direkte beklagelse:

Ekstra Bladet har lørdag forsøgt at få komikeren til at forklare sig. Han har svaret på mail.

- Jeg har ikke lavet sjov med hverken terror, eller Zankas tragiske oplevelse i Paris. Min joke var fodboldrelateret – jeg synes som alle andre mennesker, at terror er det mest frygtelige, lyder det i mailen, skriver han i mailen.

Heino Hansen har valgt at slette tweetet om Mathias Zanka Jørgensen, som resulterede i de vrede kommentarer.Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.