Kollega elsker pilotprins: Han er en af os

Prins William lægger titlen væk, når han arbejder for East Anglian Air Ambulance. En kollega beskriver ham som en ægte holdspiller.
Britiske prins William opfører sig ikke som en kongelig, når han trækker i arbejdstøjet for East Anglian Air Ambulance.
Britiske prins William opfører sig ikke som en kongelig, når han trækker i arbejdstøjet for East Anglian Air Ambulance. Foto: Rafiq Maqbool/AP

Britiske prins William har formået at charmere sig ind på sine kollegaer i East Anglian Air Ambulance, hvor han er helikopterpilot.

Onsdag stemplede han igen ind i Cambridge Airport for at passe jobbet, og her var kollegaen Pam Chrispin ikke bleg for at afsløre, hvordan det er at arbejde sammen med et medlem af den royale familie. Det skriver Hello! Magazine.

- William er en fantastisk pilot og en charmerende person, men vigtigst af alt en ægte holdspiller, siger lægen til magasinet.

Og de rosende ord stopper ikke her. Ifølge 57-årige Chrispin er pilottjansen nok det nærmeste, den 34-årige tronarving kommer på et almindeligt arbejde, og hun er forbavset over, hvor godt han passer ind.

- Han er faldet virkelig godt til, og han er bare en af os. Jeg ved godt, at det lyder vanvittigt, men det er han, fortæller hun.

Den flyveglade prins har været ansat som pilot for ambulancetjenesten siden marts 2015, og på en normal arbejdsdag flyver han omkring fem missioner med patienter ombord.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.