Kok tørrede sig i numsen med klør fem: Spor af lort på mælkeflaske

En kok fra Swindon i England havde ikke helt styr på hygiejnen.
Kokken tilbredte blandt andet kylling i karry. 
Kokken tilbredte blandt andet kylling i karry.  Foto: Scanpix arkiv

Jo, jo - nok er toiletvaner forskellige. Og nok findes der mange andre metoder end toiletpapir, når man skal gøre sig ren bagi efter et toiletbesøg. 

Men når man er kok og skal lave mad til kunder, er det noget uheldigt ikke at have styr på hygiejnen. 

Det havde den 46-årige kok, Mahbub Chowdhurry, så langtfra. Og derfor er han ikke længere bestyrer af take away-restauranten Yeahya Flavour of Asia i den engelske by Swindon, skriver the Daily Mail.

En retssag om overtrædelse af hygiejneloven kører i øjeblikket mod kokken, efter myndighederne har fundet "meget lave hygiejne-standarder" i Mahbub Chowdhurys køkken. 

Under et kontrolbesøg fandt inspektørerne blandt andet en tom mælkeflaske med brune aflejringer. De konkluderede, at der var tale om spor af afføring, fremgår det ifølge Daily Mail af retssagen.

Kokken har selv forklaret hvorfor:

Når han gik på toilet fyldte han en mælkeflaske med vand, som han brugte til at vaske sig bagi. Af kulturelle årsager brugte han ikke toiletpapir, men i stedet klør fem, skriver Daily mail. 

Mahbub Chowdhurrys forsvarer fastholder imidlertid, at mælkeflasken ikke er blevet undersøgt, og at der kan have været tale om krydderier. 

Sagen bliver afgjort i Swindon Crown Court.

     

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.