København Håndbold fyrer cheftræneren

To point i seks kampe betyder, at Martin Albertsen er færdig som cheftræner i København Håndbold.
Smilene var store, da Martin Albertsen sidste år tiltrådte som cheftræner for København Håndbold. Mandag blev han fyret.
Smilene var store, da Martin Albertsen sidste år tiltrådte som cheftræner for København Håndbold. Mandag blev han fyret. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

En skuffende indledning på Boxer Dameligaen i håndbold får nu konsekvenser i København Håndbold.

Cheftræner Martin Albertsen er med øjeblikkelig virkning blevet fyret i jobbet. Han erstattes i første omgang af assistenten Mathias Berg.

- Martin har været en stor del af klubbens tilblivelse, og vi vil gerne takke ham for den store indsats, han har leveret, siger direktør Kim Mikkelsen til København Håndbolds hjemmeside.

- Det er en rigtig svær beslutning, vi har truffet, men vi er nødt til at reagere på, at holdet ikke har fået udløst potentialet og præsteret på et tilfredsstillende niveau, siger han.

Assistenttræner Mathias Berg skal stå i spidsen for holdet i de kommende kampe, indtil klubben har fundet en permanent afløser for Martin Albertsen.

København Håndbold skriver på sin hjemmeside, at Martin Albertsen overgår til en administrativ rolle i klubben.

Klubben har fået en meget dårlig start i Boxer Dameligaen med blot to point efter seks kampe.

Det betyder, at klubben er næstsidst i den bedste række.

Mathias Bergs første opgave som cheftræner er på onsdag, når København Håndbold tager imod FCM Håndbold i pokalturneringen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.