Køb duften af britisk prinsesse for 73 kroner

For 73 kroner er det muligt at købe en særlig krysantemumblomst, som bliver opkaldt efter prinsesse Charlotte.
En blebærende prinsesse dufter sandsynligvis ikke altid af blomster. Ikke desto mindre har prinsesse Charlotte nu fået opkaldt en krysantemum efter sig. (Duchess of Cambridge via AP)
En blebærende prinsesse dufter sandsynligvis ikke altid af blomster. Ikke desto mindre har prinsesse Charlotte nu fået opkaldt en krysantemum efter sig. (Duchess of Cambridge via AP) Foto: The Duchess Of Cambridge/AP

Et hollandsk blomsteravleri har haft gang i de grønne fingre, og derfor bliver det nu muligt at sætte en ægte prinsesse Charlotte-buket på bordet derhjemme. Det skriver Hello Magazine.

En ny type krysantemum bliver nemlig opkaldt efter den britiske prinsesse, men det kræver en solid pengepung at anskaffe sig en buket. Hver enkelt blomst koster otte pund, eller hvad der svarer til omkring 73 kroner. Til gengæld kan man så prale af at have duften af prinsesse Charlotte til at pryde sit hjem.

Blomsten er lyserød med grønne spidser, og selvfølgelig sørgede producenten for en stor buket til forældreparret prins William og hertuginde Kate, da prinsesse Charlotte kom til verden for snart et år siden.

Prinsesse Charlotte-krysantemummen bliver sat til salg den 2. maj 2016 - samme dag, som hun fejrer sin etårs fødselsdag. Og producenten snupper ikke alle pengene selv, for 50 pence, svarende til godt fire kroner, går til East Anglia's Children's Hospices, som hertuginde Kate er protektor for.

Der er ikke kun udsigt til, at blomsten bliver populær hos det britiske folk. Den kan også ende med at vinde en pris. Når "Flower of the year" - årets blomst - løber af stablen i slutningen af maj måned på Royal Hospital i den britiske hovedstad, er den royale blomst blandt de opstillede.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.