Knust Sigurd Barrett: Jeg er single igen

Den populære børnevært er ikke længere sammen med sin kæreste siden 2012, Sara Wallevik.
Sara Wallevik og Sigurd Barrett gik hele vejen med fælles adresse og en stor sammenbragt børneflok. Men forholdet holdt ikke.
Sara Wallevik og Sigurd Barrett gik hele vejen med fælles adresse og en stor sammenbragt børneflok. Men forholdet holdt ikke. Arkivfoto: Scanpix

Børnenes - og bjørnen Bjørns - bedste ven Sigurd Barrett er normalt en glad og smilende mand. Men det er han ikke i øjeblikket.

Jeg vil sige det er en stor, stor sorg, siger en tydelig berørt Sigurd Barret, da han til Billed-Bladet forklarer, at han er blevet skilt - "igen", som han tilføjer.

I november 2012 blev den populære børnevært efter 21 års samliv skilt fra Winnie Merete Barrett. Men få måneder senere forelskede han sig vildt i violinisten Sara Wallevik. Nu er også det forhold slut.

Parret gik ellers 'all the way' og flyttede sammen med deres i alt syv børn.

- Jeg var fuldstændig vild med hende, hun var vild med mig. Jeg skulle være hendes prins, og hun skulle være min prinsesse, siger Sigurd Barrett til Billed-Bladet.

Han fortæller, at det var en hård prøve at flytte sammen - både fordi der var så mange børn involveret, og fordi man som voksne mennesker hjo har nogle forskelligheder.

- Jeg tror, det er en situation, mange mennesker står i, når man prøver at være en sammenbragt familie.

Den 48-årige børnevært bedyrer, at forholdet sluttede i god ro og orden. Ingen er sure eller forsmåede. Han bliver boende i sit hus, mens eks'en Sara 1. juli flytter ind i en god stor lejlighed. Sigurd Barrett vil bruge den kommende tid på at skrive videre på den danmarkshistorie for børn, han skal have færdig om halvandet år.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.