Knivstikkeri i Hillerød koster teenager livet

En 17-årig dreng er torsdag død af de skader, han fik ved et knivstikkeri i Hillerød, oplyser politiet.
En 17-årig dreng er død, efter at han torsdag eftermiddag blev stukket ned med kniv i Hillerød. Politiet er foreløbig meget tilbageholdende med oplysninger i sagen. Arkivfoto.
En 17-årig dreng er død, efter at han torsdag eftermiddag blev stukket ned med kniv i Hillerød. Politiet er foreløbig meget tilbageholdende med oplysninger i sagen. Arkivfoto. Foto: Colourbox/free

Et knivoverfald i Hillerød torsdag eftermiddag har kostet en 17-årig dreng livet, oplyser Nordsjællands Politi.

Knivstikkeriet fandt sted i en tunnel under Trollesmindealle, tæt på Hillerød Handelsskole.

Politiet fik anmeldelsen klokken 13.16, og drengen blev bragt til behandling på Rigshospitalet, men det lykkedes altså ikke at redde hans liv.

Den 17-åriges pårørende er underrettet, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Heri hedder det også, at politiet søger intenst efter gerningsmanden, men ellers vil politiet sidst på eftermiddagen ikke sige noget om overfaldet.

Det er således ikke muligt at få oplyst de nærmere omstændigheder ved knivstikkeriet, ligesom politiet ikke har offentliggjort et signalement af gerningsmanden.

Ifølge Ekstra Bladets netavis var den 17-årige elev på Hillerød Handelsskole, og en kilde fortæller til avisen, at han blev stukket ned i en spisepause på et sted, hvor eleverne ofte går hen for at holde rygepause.

På skolen er der orienteringsmøde, hvor eleverne bliver tilbudt psykologhjælp og får oplysninger om dagens hændelser, skriver eb.dk.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.