Knivstik: Gerningsmænd blev nervøse for offer og ringede 112

To gerningsmænd stak en mand ned i Nykøbing Falster, men de blev så nervøse for offerets tilstand, at de selv ringede efter politiet.
To gerningsmænd stak en mand ned i Nykøbing Falster, men de blev så nervøse for offerets tilstand, at de selv ringede efter politiet.
To gerningsmænd stak en mand ned i Nykøbing Falster, men de blev så nervøse for offerets tilstand, at de selv ringede efter politiet. Holger Madsen, Avisen.dk.

Sagen stammer fra mandag sidst på eftermiddagen, hvor en patrulje blev sendt afsted til Vestensborg Allé i Nykøbing Falster, oplyser Sydsjællands Politi i dag.

Her var en mand blevet stukket med kniv, og ved politiets ankomst til lejligheden, kunne de konstatere, at en 53-årig mandlig beboer af lejligheden var blevet stukket i benet med en kniv.

De to formodede gerningsmænd havde tre kvarter tidligere været i lejligheden og stukket den 53-årige mand og havde derefter skilt sig af med kniven ikke langt fra gerningsstedet.

Men de var åbenbart blevet lidt nervøse for den 53-åriges tilstand og var vendt tilbage, hvor de havde ringet til 112.

- De to personer, der formentlig står bag knivstikkeriet – en 34-årig mand fra Sakskøbing og en 46-årig kvinde fra Nykøbing – blev begge anholdt og sigtet for vold, fortæller politiet i dag.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.