Klub vil forlænge med teenager

Til sommer udløber Pierre-Emilie Højbjergs lejeaftale med Augsburg, og han skal efter planen retur til Bayern.
Pierre-Emile Højbjerg er kun 19 år, men den tyske klub Augsburg vil gerne forlænge med teenager, de indtil videre har lejet.
Pierre-Emile Højbjerg er kun 19 år, men den tyske klub Augsburg vil gerne forlænge med teenager, de indtil videre har lejet. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

19-årige Pierre-Emile Højbjerg har indtil videre gjort det godt i bundesliga-klubben Augsburg, som har lejet den danske midtbanespiller i Bayern München.

Efter planen skal han til sommer retur til det tyske mesterhold, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2018.

Men Augsburg vil gerne forlænge aftalen med danskeren, udtaler klubbens sportschef, Stefan Reuter, til Ekstra Bladet, som via det tyske medie Bild har stillet spørgsmål om teenageren.

- Det er selvfølgelig noget, vi er interesseret i. Jeg taler løbende med Bayern München, men jeg tror ikke, der træffes en beslutning her og nu. Hvis både Bayern München og Højbjerg selv synes, det er en god løsning, så er vi også interesseret, siger Reuter.

Højbjerg er først kommet til Augsburg i vinterpausen, men er faldet godt til, mener sportschefen.

- Vi kendte jo hans kvaliteter, og der er ingen tvivl om, at han har markeret sig hurtigt. Han er stadig en ung spiller, men han har masser af kvalitet i sit spil, og han er ikke en type, der gemmer sig.

- Vi er meget glade for ham og det indtryk han har efterladt hidtil, siger Reuter.

Augsburg indtager sjettepladsen i Bundesligaen - blot tre point fra en direkte Champions League-plads.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.