Klopp vil forbedre Liverpools spil efter storsejr

Liverpool-spillerne må ikke blive overraskede over at være foran mod de gode hold, siger Jürgen Klopp.
Martin Skrtel scorede Liverpools sidste mål i 4-1-sejren over Manchester City lørdag.
Martin Skrtel scorede Liverpools sidste mål i 4-1-sejren over Manchester City lørdag. Foto: Jon Super/AP

Liverpool-manager Jürgen Klopp ser store muligheder for forbedringer i Liverpools spil, selv om han på overlegen vis kunne se sit hold banke titelaspiranterne Manchester City 4-1 på udebane lørdag aften.

- For os er det ikke vigtigt, hvad der er anderledes (end før Klopps ansættelse, red.). Det vigtige er, at vi kan se og føle, der er en udvikling i vores spil. Vi skal have noget erfaring sammen, så vi kan snakke om det og arbejde med det.

- Det er også derfor, at jeg siger, vi kan gøre det bedre i mange aspekter i spillet. Måske ikke vores kontraangreb, for de var virkelig gode, men vi skal forsvare bedre, og vi skal tro på vores egne styrker, siger Jürgen Klopp.

Den nyansatte tyske manager kunne fornemme, at det nærmest kom som en overraskelse for spillerne, at holdet var ved at køre Manchester City over.

- I pausen sagde jeg, at spillerne virkede til at være overraskede over, at vi førte. Det er noget, vi skal lære af. Det er normalt i fodbold at føre, hvis man har kvalitet, og det har vi, siger Jürgen Klopp.

Ved pausen førte Liverpool 3-1 efter at have været foran 3-0. Sejren blev slået fast ti minutter før tid, da Martin Skrtel scorede til slutresultatet 4-1.

For Manchester City var der tale om en spillemæssig katastrofe, siger manager Manuel Pellegrini, som allerede onsdag har endnu en vanskelig opgave ude mod Juventus i Champions League.

- Det var ikke den ene spiller eller den anden spillers skyld. Det var hele holdet, som var en katastrofe.

- Alle skal tænke over, hvad der skal ske i fremtiden. Vi har en vigtig kamp onsdag, siger den chilenske træner.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.